Referenties


BELANA Financial Management verzorgt onze boekhouding inclusief de loonadministratie al sinds 2005. Fijn om de stukken in te leveren en te weten dat alles goed komt! Daarnaast verzorgd BELANA Financial Management tijdig advies op het gebied van loonadministratie en arbeidszaken. Wij hebben ook fiscaal en juridisch advies ingewonnen betreffende de mogelijke overgang naar een andere rechtsvorm. BELANA Financial Management maakt altijd tijd voor de ondernemer en denkt vooraal mee met de klant.

OLYMPIA

OLYMPIA Uitzendbureau is een succesvolle, snel groeiende uitzendorganisatie die behoort tot de top 5 van grootste Nederlandse uitzendorganisaties.


Sinds 2000 zijn wij zijn al klant bij BELANA Financial Management. Vanwege goede referenties zijn we overgestapt naar BELANA Financial Management. Voordat we klant werden hadden we een ander accountancykantoor waar we onterecht veel problemen ondervonden met de belastingdienst. Gelukkig werd door BELANA Financial Management in een zeer korte periode onze boekhouding weer netjes in orde gemaakt. Daar zijn wij ze nog steeds erg dankbaar voor.

Naast accountancy en fiscale diensten krijgen wij regelmatig bedrijfseconomische adviezen en diverse analyses. Wij zijn er van overtuigd dat wij zonder deze waardevolle adviezen nooit zo gestaag hadden kunnen groeien! BELANA Financial Management is direct betrokken geweest bij de oprichting van onze dochtermaatschappij in Rusland (Moskou). Juridische en fiscale adviezen met betrekking tot deelnemingsvrijstellingen etc. zijn zeer gunstig geweest. Taxplanning is een essentieel onderdeel bij bedrijven welke internationaal opereren.

BELANA Financial Management is een uitstekende specialist op het gebied van arbeidsrecht. Toepassing van de kennismigranten regeling en de 30% regeling heeft ons zeker veel voordelen opgeleverd.

Medewerkers van BELANA Financial Management beheersen meerdere talen (Nederlands, Engels, Duits, Pools, Russisch, Wit-Russisch, Turks etc.) wat zeker een pre is voor internationaal georiënteerde ondernemers. Dit maakt de werkwijze laagdrempelig en efficiënter.

Ik als directeur groothouder aandeelhouder ben zeer tevreden met de diensten van BELANA Financial Management. Ik kreeg recent nog een zeer goed en tijdig advies betreffende het omzetten van mij rekening-courant in AGIO. Dit heeft zeer gunstig uitgepakt in mijn jaarcijfers wat betreft het EIGEN VERMOGEN. De waarde van mijn aandelen zijn aanzienlijk gestegen waardoor ik gemakkelijker kapitaal kan aantrekken.

 

Telemagic B.V.


BELANA Financial Management heeft me ontzettend goed geholpen met mijn hypotheek en diverse verzekeringen (zowel privé als zakelijk). Onlangs nog heb ik advies ingewonnen over pensioenzaken bij BELANA Financial Management.

Heer Okulov (senior)


BELANA Financial Management heeft me naar alle tevredenheid geholpen toen ik naar Nederland kwam om te studeren. Onder anderen had ik juridisch advies op het gebied van de huurrecht ingewonnen. De problemen met de verhuurder waren in zeer korte tijde opgelost. Daarnaast weet BELANA Financial Management veel voordelen te halen wat bepaalde belastingen betreft voor studenten. Ze heeft met succes diverse toeslagen voor mij aangevraagd.

Heer Okulov (junior)